Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι πλαστικοί χειρουργοί στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και δεύτερη Βρετανίδα έχασε φέτος τη ζωή της μετά από χειρουργείο για βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών.

Η νεαρή Βρετανίδα έχασε τη ζωή της μετά από χειρουργείο ανόρθωσης γλουτών βραζιλιάνικού τύπου στο εξωτερικό, όπου η επέμβαση κοστίζει λιγότερο. Εντός του 2019 θα ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της νεαρής γυναίκας, το όνομά της οποίας δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον περασμένο Αύγουστο, η 29χρονη Βρετανίδα Λιχ Κέιμπριτζ, έπαθε τρεις καρδιακές προσβολές μετά από αντίστοιχη επέμβαση ανόρθωσης γλουτών σε ιδιωτική κλινική στην Τουρκία.

Η Βρετανική Ένωση Πλαστικών Χειρουργών, προειδοποίησε ότι η βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών, είναι η πιο επικίνδυνη από όλες τις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Υπολογίζεται πως καταλήγει μια γυναίκα στις 3.000 λόγω επιπλοκών.

Η βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών, είναι χειρουργική επέμβαση αυξητικής, κατά την οποία αφαιρείται λίπος από άλλα μέρη του σώματος και τοποθετείται στα οπίσθια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ διασήμων, στάρλετ και σελέμπριτις, μεταξύ των οποίων η Κιμ Καρντάσιαν.

Αρκετές γυναίκες επιθυμώντας να αποκτήσουν τους στρογγυλούς γλουτούς των σταρ, επιλέγουν χώρες όπου γίνονται φτηνές επεμβάσεις και σε κάποιες περιπτώσεις καταλήγουν στο χειρουργικό κρεβάτι. Η πιο συνηθισμένη αιτία θανάτου είναι η πνευμονική εμβολή.

Πηγή: sputnik

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης