Εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος αλλά και ενημέρωση για την οστεοπόρωση, διοργανώνεται την Πέμπτη 10 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας « Πεταλούδα» και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το σοβαρό θέμα υγείας, την οστεοπόρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιλαμβάνει:

·προληπτικό έλεγχο

·και ενημέρωση από εξειδικευμένους γιατρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Αρχικά θα γίνεται δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι μετρήσεις αυτές θα γίνουν στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου (Ακαδημίας 50) κατά τις ώρες 10:00 με 13:00.

Μετά τις μετρήσεις θα ακολουθήσει ενημερωτική εκδήλωση με δύο ομιλίες: από ορθοπεδικό ιατρό του Συλλόγου «Πεταλούδα» με θέμα «Τα νεώτερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση» και από την πρόεδρο του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας “Πεταλούδα” κυρία Μέμη Τσεκούρα, με θέμα «Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα».

Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210 3626587 κατά τις ώρες 08.30 με 14:00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης