Έχετε την εντύπωση ότι για να αποκτήσετε ένα λευκό, αστραφτερό, χολιγουντιανό χαμόγελο απαιτείται κόπος και χρήμα. Όχι πια, αφού η ιδρύτρια του «Honestly Healthy Food» Natasha Corrett συνεργάστηκε με γνωστή εταιρεία που κατασκευάζει οδοντόκρεμες, ναι καλά διαβάσατε, για να βρει φυσικούς τρόπους, ώστε όλοι οι άνθρωποι να έχουν ένα καθαρό και φωτεινό χαμόγελο. Μερικές από τις προτάσεις θα σας φανούν λίγο περίεργες!

Φράουλες
Αν νομίζεις ότι όλοι οφείλουν τα ολόλευκα χαμόγελά τους στις ακριβές οδοντιατρικές εργασίες, τότε σκέψου ίσως απλώς να τρώνε φράουλες. Οι φράουλες είναι ένα φανταστικό, φυσικό λευκαντικό δοντιών, διότι περιέχουν μηλικό οξύ, το οποίο αφαιρεί τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών και λευκαίνει το σμάλτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήλα
Ένα μήλο την ημέρα, τελικά, τον οδοντίατρο κάνει πέρα. Τα σκληρά μήλα ενισχύουν τα ούλα και η υψηλή περιεκτικότητά τους σε νερό αυξάνει την παραγωγή σάλιου, καταπολεμώντας τα διάφορα βακτήρια του στόματος. Και όπως πολλές τροφές σε αυτήν τη λίστα, τα μήλα λειτουργούν ως φυσικό σκραμπ για τα δόντια.

Σέλινο
Επειδή έχει πολλές ίνες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νήμα! Πλάκα κάνουμε, μη χρησιμοποιήσετε το σέλινο ως νήμα για τα δόντια σας, αλλά, όπως και τα μήλα, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, οπότε κάνει μία ισχυρή πλύση του στόματος σκοτώνοντας τα βακτήρια που αναπτύσσονται μέσα σ’ αυτό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης