Το σύκο είναι το φρούτο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι. Τα σύκα τρώγονται κρύα τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου κι όλο τον Αύγουστο στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο. Τι καλό κάνουν;

Είναι γεμάτα με βιταμίνες

Σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο, νάτριο, κάλιο, βιταμίνη Α, Β1 και Β2. Απ’ όλα έχει ο μπαξές με τα σύκα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης