Ολοκληρώθηκε χθες, Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, το απόγευμα, η εκλογική διαδικασία για το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκ των 19.617 εγγεγραμμένων ψήφισαν 6.581 με έγκυρα 6.280 ψηφοδέλτια.

Η παράταξη «Αδέσμευτο Ιατρικό Μέτωπο-ΔΗΚΙ-ΙΣΑ» αναδείχθηκε νικητής των εκλογών με ποσοστόό 54,76% και ακολουθούν το «Αγωνιστικό Μέτωπο Γιατρών» με 8,63%, «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) Γιατρών» με 8,28%, «Κίνημα Νέων Ιατρών (ΚΙΝΙ)» με 7,64%, «Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή (ΑΡΣΙ-Νυστέρι -Ριζοσπαστική Ενότητα Ιατρών-Ανεξάρτητοι) με 6,56%, «Ανεξάρτητη Συμμαχία Ιατρών-ΚΙΑΝ-Γιατροί για τους Γιατρούς» με 5,78%, «Κίνημα Αλλαγής-Μαχόμενοι Ιατροί» με 5,10% και Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση (ΑΙΚ)» με 3,25%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, τόνισε: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό “παρών” και προσήλθαν στις εκλογές. Ο ιατρικός κόσμος εμπιστεύεται τον ΙΣΑ για την εκπροσώπησή του και τον θέλει δυνατό και ενωμένο για να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η φωνή των ιατρών της Αθήνας παραμένει ισχυρή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης