Πλήθος κόσμου συνέρρευσε το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο της Eπιστημονικής Eταιρείας Xειρουργικής Στόματος για την τελετή αποφοίτησης των μετεκπαιδευομένων του Β’ κύκλου Εμφυτευματολογίας.

Η Ε.Ε.Χ.Σ., στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για προώθηση και διάδοση των επιστημονικών χειρουργικών επεμβάσεων Στόματος διεξάγει και νέο Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Χειρουργικής Στόματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελετή αποφοίτησης

Ο πρόεδρος της εταιρείας και επιστημονικός υπεύθυνος, αναπληρωτής καθηγητής Φραγκίσκος Φραγκίσκος, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε: «Διοργανώνουμε ολιγόμηνα και ετήσια εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες στην Αθήνα και την Περιφέρεια. Είναι μία άριστη ευκαιρία για πρακτική και κλινική εξάσκηση σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, άρτια εξοπλισμένο για την παροχή σωστής εκπαίδευσης. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα βοηθούν τον οδοντίατρο στην αγορά εργασίας».

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του κ. Φραγκίσκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Info:

Η θεματολογία του προγράμματος καλύπτει όλο το φάσμα της χειρουργικής στόματος. Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαµβάνει: Eξάσκηση σε χειρουργικές τεχνικές τοµών (µε χρήση κλασσικών αλλά και νέων τεχνολογιών – συστηµάτων), κρηµνών και συρραφής του τραύµατος (σε κεφαλές χοίρων), παρασκευή µοσχεύµατος από πλάσµα πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες (PRGF) µετά από αιµοληψία, καθώς και µε λήψη chips οστού µε πιεζοχειρουργικό σύστηµα, επίδειξη εργαλείων που χρησιµοποιούνται στη χειρουργική του στόµατος. Μελέτη πανοραµικών ακτινογραφιών και αξονικών τοµογραφιών. Προβολή video µε ενδιαφέροντα περιστατικά χειρουργικών επεµβάσεων.

Κυκλική συµµετοχή των εκπαιδευοµένων σε ζωντανές επεµβάσεις χειρουργικής στόµατος, οι οποίες παράλληλα βιντεοσκοπούνται και προβάλλονται άµεσα στον σεµιναριακό χώρο.

Η επιστηµονική οµάδα των διδασκόντων που πλαισιώνει το πρόγραµµα αποτελείται από καταξιωµένους και εξειδικευµένους στο χώρο καθηγητές και κλινικούς χειρουργούς στόµατος.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Κυδαθηναίων 3, Πλάκα
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Αν. Καθηγητής Φραγκίσκος Φ. Φραγκίσκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης