Έχοντας ένα όμορφο χαμόγελο μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με ζωντάνια, να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, να «σπάσουμε» τον πάγο με τους συνομιλητές μας αλλά πάνω απ΄όλα να νιώσουμε εμείς καλύτερα με τον εαυτό μας.

Για να το πετύχουμε δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και φυσικά συμμάχους! Όχι πολλούς… έναν και καλό… τη Zendium που τη δοκιμάσαμε και σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την οδοντόκρεμα Zendium, αλλά και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, θα αποκτήσετε και εσείς γερά δόντια και καλή στοματική υγεία, αποφεύγοντας τα στοματικά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές φορές η ισορροπία στο στόμα μας διαταράσσεται από διάφορες αιτίες, όπως ο τρόπος ζωής, το άγχος, το κάπνισμα και η διατροφή.

Το σάλιο, λόγω των κακών μας συνηθειών, χάνει τη φυσική δύναμη άμυνας και προστασίας ενάντια στα επιβλαβή βακτήρια του στόματος 

Η Zendium περιέχει φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες που προϋπάρχουν στη στοματική μας κοιλότητα.

Ενισχύει τα καλά βακτήρια που μας προστατεύουν ενώ παράλληλα μειώνει τα επιβλαβή που σχετίζονται με τις στοματικές ασθένειες και βοηθά στην ισορροπία των βακτηρίων του στόματος.

Η οδοντόκρεμα Zendium είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει τα καλά βακτήρια στο στόμα σε μόλις 14 εβδομάδες.

Η έξυπνη λύση για γερά δόντια σε ενήλικους αλλά και παιδιά

Προβλήματα όπως η τερηδόνα αλλά και τα προβλήματα των ούλων, που παρατηρούνται όλο και πιο συχνά σε ενήλικες αλλά και μικρά παιδιά, μπορούν να αντιμετωπιστούν χάρη στα ειδικά προϊόντα της Zendium.

Η Zendium δεν περιέχει Triclosan, Parabens και SLS (λαουρυλοθειϊκό νάτριο), έναν παράγοντα αφρισμού που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο στόμα.

Τα προϊόντα της Zendium έχουν ήπια γεύση σέβονται το στόμα και δεν αλλοιώνουν τις γεύσεις

 

Τολμήστε όπως κι εμείς να κάνετε το test με τον φυσικό χυμό πορτοκαλιού και θα το καταλάβετε.

Βουρτσίστε τα δόντια σας και πιείτε τον χυμό. Μετά το βούρτσισμα αρκετές οδοντόβουρτσες κάνουν τον χυμό να έχει πιο πικρή γεύση. Με τη Zendium θα παρατηρήσετε πως δεν συμβαίνει αυτό!

Δύο εβδομάδες με σύμμαχο τη Zendium ήταν αρκετές για να μας κάνει να καταλάβουμε πως τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι διαφορετικά.

Μην περιμένετε… Δοκιμάστε τη Zendium κι εσείς!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης