Στη νέα ιατρική ενημερωτική εκπομπή του zougla.gr, «Ζήσε με υγεία»:

Οι καλύτεροι ιατροί όλων των ειδικοτήτων σας ενημερώνουν και σας συμβουλεύουν για όλα τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο ενημερωμένοι είμαστε για τις μικρές αλλά και τις μεγάλες ασθένειες τις εποχής μας;

Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις αλλαγές που οι ασθένειες επιφέρουν στην καθημερινότητα μας και που πρέπει κάθε φορά να απευθυνόμαστε;

Πόσο πιο περίπλοκη έχει γίνει η υπόθεση της υγείας μας στον καιρό της οικονομικής κρίσης;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόση δύναμη και κουράγιο χρειαζόμαστε ώστε παρά τις δοκιμασίες να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε και πάλι την υγεία μας;

Με το βλέμμα στραμμένο στον άνθρωπο, η νέα ιατρική εκπομπή «Ζήσε με υγεία» με την Κατερίνα Ζαγοραίου στο zougla.gr, επιχειρεί μια διαφορετική, μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση των θεμάτων υγείας που μας αφορούν.

Ενημέρωση και πρόληψη από διακεκριμένους ιατρούς επιστήμονες.

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας.

Προτάσεις και μυστικά για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Και πάνω από όλα ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας που δοκιμάστηκαν και που συνεχίζουν και δοκιμάζονται και καταφέρνουν να αποδεικνύουν καθημερινά πόση δύναμη έχουμε μέσα μας, εμείς οι άνθρωποι!

Θα συζητήσουμε θέματα όπως εξωσωματική γονιμοποίηση, εγκυμοσύνη, ιγμορίτιδα, στραβό διάφραγμα, στυτική δυσλειτουργία, απώλεια κιλών, παχυσαρκία, εμμηνόπαυση, υπογονιμότητα, υπέρταση, έμφραγμα κ.λ.π.

Επίσης θα σας θυμίζουμε πάντα πόσο πολύτιμη είναι η υγεία μας που δυστυχώς πολλοί την θεωρούμε δεδομένη και την εκτιμούμε μόνο όταν την χάσουμε!

Μάθε λοιπόν να αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις με υγεία!

Η εκπομπή «Ζήσε με υγεία» είναι μια δημιουργία του Zougla.gr και μπορείτε να την παρακολουθείτε από την ιστοσελίδα,  http://www.zougla.gr, όποια ώρα επιθυμείτε, και live κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι στις 14:00 από την τηλεόραση της Ζούγκλας στο http://www.zougla.gr/live.

Ακόμη μέσα από το site: http://www.zougla.gr/ygeia, ένας μεγάλος αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων, (ιατροί, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές κ.τ.λ) σας προσφέρουν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους με πληροφορίες και ενημέρωση σε καθημερινή βάση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης