Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος – Υπεύθυνος κέντρου εξωσωματικής Αθηνών

Ο μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος Βασίλης Αθανασίου,  έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ζήσε με υγεία» και έδωσε απαντήσεις για ένα θέμα που στις μέρες μας απασχολεί πολλά ζευγάρια: Την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ο γιατρός Βασίλης Αθανασίου μας εξηγεί τους βασικούς λόγους που επηρεάζουν την γονιμότητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μαρτυρία-κατάθεση ψυχής της Μαρίας ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς μετά από πολλές προσπάθειες και ταλαιπωρίες κατάφερε να μείνει έγκυος και να αποκτήσει δυο υγιέστατα δίδυμα μωράκια, πάντα με την βοήθεια και τις συμβουλές του γιατρού Βασίλη Αθανασίου.

Βιογραφικό

Ο Δρ. Αθανασίου Βασίλης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και ειδικευθής στη Μαιευτική και Γυναικολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ». Αγορεύτηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Ιατρική Σχολή το 1994, όπου εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στις νεοπλασίες του τραχήλου της μήτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει μετεκπαιδευθεί στη λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική στο Hopital Universite Cantonal de Fribourg της Ελβετίας, στο Centre Europeene Universite de Perigeux της Γαλλίας και στο Monash University of Melbourne στην Αυστραλία.

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου:
• ΠΕΓΑΕ,
• ΠΕΓΕΧ,
• ESHRE
• Fertility Society της Αυστραλίας
• Eπιστημονικoύ Συμβουλίου του Μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ».

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε θέματα υπογονιμότητας, δύναται να αντιμετωπίσει με συνέπεια και ήθος το κάθε περιστατικό υπογονιμότητας, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες και επιστημονικά έγκυρες μεθόδους.

Ο κος Αθανασίου είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μαιευτηρίου «ΜΗΤΕΡΑ» και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του.

Δρ. Βασίλειος Αθανασίου
Μαιευτήρας – Χειρουργός, Γυναικολόγος
Επιστημονικός Διευθυντής “Κέντρο Εξωσωματικής Αθηνών”
Λεωφ. Κηφισίας 5 ΤΚ 15125 – Μαρούσι
Τηλ. 2106859502 & 2106859500 Fax. 2106859503
e-mail: info@ivfathenscenter.gr
www.ivfathenscenter.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης