Στην ενότητα «Ζήσε με υγεία» οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις εκπομπές ιατρικού περιεχομένου που προβάλλονται στην τηλεόραση της Ζούγκλας και να πληροφορούνται με δελτία τύπου και ανακοινώσεις για όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.

Γιατροί όλων των ειδικοτήτων και πλήθος διακεκριμένων επιστημόνων μέσω της ιατρικής αρθρογραφίας σας ενημερώνουν και σας συμβουλεύουν για όλα τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην δεύτερη εκπομπή «Ζήσε με υγεία» θα μιλήσουμε&για το πολύ λεπτό αλλά πολύ συχνό πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας και της ανδρικής υπογονιμότητας που αντιμετωπίζουν πολλοί άντρες στις μέρες μας.

 Θα δώσουμε απαντήσεις και σημαντικές πληροφορίες για ένα θέμα που στις μέρες μας απασχολεί πολλά ζευγάρια: την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Θα μάθουμε πως με την πλαστική ρινικού διαφράγματος, την κογχοπλαστική και τη ρινοπλαστική, θα μπορούμε πλέον να αναπνέουμε σωστά αλλά και να είμαστε υγιής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για τη νέα μέθοδο απώλειας κιλών γρήγορα και κυρίως υγιεινά. 

Επίσης σας πληροφορούμε για μια καινούργια ανακάλυψη που αφορά όλες τις γυναίκες. Οι επιστήμονες θα μπορούν με μια απλή εξέταση αίματος  να προβλέψουν την τάση που έχει μια γυναίκα να εμφανίσει καρκίνο του μαστού.

Οι φιλοξενούμενοι γιατροί, Πέτρος Δρέττας (Χειρουργός Ουρολόγος- Ανδρολόγος), Ιωάννης Καλογήρου,(Χειρουργός Μαιευτήρας- Γυναικολόγος), Διονύσης Βλάχος (Γενικός Ιατρός / Επιστημονικός Διευθυντής Eurodiet), Φαίδρα Οικονόμου (Στρατιωτικός ιατρός, Χειρουργός- Ωτορινολαρυγγολόγος), μας λύνουν όλες μας τις απορίες και μας δίνουν τις επιστημονικές τους συμβουλές.

Η εκπομπή μεταδίδεται εκτός από τη τηλεόραση της Ζούγκλας και από το Channel 9 κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211 5550545

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης