Στην ενότητα «Ζήσε με υγεία» οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις εκπομπές ιατρικού περιεχομένου που προβάλλονται στην τηλεόραση της Ζούγκλας και να πληροφορούνται με δελτία τύπου και ανακοινώσεις για όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις.

Γιατροί όλων των ειδικοτήτων και πλήθος διακεκριμένων επιστημόνων μέσω της ιατρικής αρθρογραφίας σας ενημερώνουν και σας συμβουλεύουν για όλα τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τρίτη εκπομπή «Ζήσε με υγεία», θα δώσουμε απαντήσεις και σημαντικές πληροφορίες για ένα θέμα που στις μέρες μας απασχολεί πολλά ζευγάρια: Tην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Μιλήσαμε για τη νοσογόνο παχυσαρκία και τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία. Ο γιατρός μας πληροφόρησε για τις τεχνικές που εφαρμόζονται και που είναι πολύ αποτελεσματικές, όπως για παράδειγμα ο γαστρικός δακτύλιος, το γαστρικό μανίκι και άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλύσαμε την μέθοδο της αρθροπλαστικής γόνατος και την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης επέμβασης ενώ μάθαμε το πόσο συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών οι οποίοι προηγουμένως ήταν καταδικασμένοι να ζουν με πόνο και αναπηρία.

Ενώ η ειδική παιδοδοντίατρος έδωσε πολύτιμες πληροφορίες για τη στοματική υγεία και υγιεινή των παιδιών ώστε να αποκτήσουν μια σωστή σχέση με την οδοντιατρική περίθαλψη για όλη τη ζωή τους.

Οι φιλοξενούμενοι γιατροί, o Βασίλης Αθανασίου, Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος – Υπεύθυνος κέντρου εξωσωματικής Αθηνών, o Σωτήρης Γαβριήλ, Ειδικός χειρούργος παχυσαρκίας – ογκολογίας & πεπτικού, o Παναγιώτης Νταγιόπουλος, Ορθοπαιδικός- Χειρουργός  και η Λίλα Παπαδοπούλου, Παιδoδοντίατρος, οδοντίατρος.

Η εκπομπή μεταδίδεται εκτός από τη τηλεόραση της Ζούγκλας και από το Channel 9 κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211 5550545

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης