Απάντηση στo δημοσίευμα του Naxospress.gr, το oποίο αναπαρήχθηκε και από άλλα ειδησεογραφικά sites, έδωσε ο πλοιοκτήτης του Express Scopelitis, Γιάννης Σκοπελίτης.

Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφερόταν τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Express Scopelitis: Το τελευταίο ταξίδι στις 31/10

Όμως, πλέον υπάρχει το τέλος στη διαδρομή του. Κι αυτό είναι η 31η Οκτωβρίου του 2017… Οι πληροφορίες που ήρθαν από την Αθήνα χθες δεν άφησαν αμφιβολία. Ο χρόνος είναι ανίκητος. Και το πλοίο που έχει αγγίξει τα όρια του μύθου λόγω της όλης ατμόσφαιρας που υπάρχει γύρω του φτάνει στο τέλος της σχέσης του με τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων… Μετά από 30 και κάτι χρόνια… Οι νόμοι είναι σκληροί, αλλά είναι νόμοι.

Ο Γιάννης Σκοπελίτης, με κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, θέλησε να διευκρινίσει τα πράγματα για το μέλλον του Express Scopelitis.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Από τα βάθη της καρδιάς μας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια και για την συνέπεια με την οποία αντιμετωπίζετε την ιστορία και τους ανθρώπους του Express Scopelitis. Θα θέλαμε απλώς να επισημάνουμε ότι το πλοίο ήταν και παραμένει αξιόπλοο, καθώς διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Η καταληκτική ημερομηνία της 31/10/2017 αφορά στη λήξη της σύμβασης με το κράτος για τη δρομολογημένη γραμμή και όχι το σκάφος. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους επιβάτες και στα νησιά μας και θα είμαστε παρόντες στο νέο διαγωνισμό με το υπάρχον ή με άλλο σκάφος.

Με τιμή,
Για την εταιρεία Μικρές Κυκλάδες
Ιωάννης Σκοπελίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης