ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενημερώθηκε χθες, η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ» Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Βόλου προς λοιπές Βόρειες Σποράδες, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο αδυνατούσε να  προσεγγίσει στο λιμένα Αλοννήσου.

Για το λιμένα Αλοννήσου υπήρχαν δεκαεννέα (19) επιβάτες προς αποβίβαση οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν τελικά με το «F/C 5» N.Π. 11350, καθώς και τρία (03) Φ/Γ τα οποία επρόκειτο να προωθηθούν με το επόμενο δρομολόγιο του εν λόγω πλοίου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης χθες, η Λιμενική Αρχή Αγ.Κηρύκου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» Ν.ΧΙΟΥ 362, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Βαθέος- Καρλοβασίου- Φούρνων – Αγίου Κηρύκου – Εύδηλου – Σύρου – Πειραιά, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το πλοίο αδυνατούσε να  προσεγγίσει στο λιμένα τους.

Για το λιμένα Αγ.Κήρυκου υπήρχαν τριάντα τρείς (33) επιβάτες προς αποβίβαση, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση είκοσι ένας (21) επιβάτες, τέσσερα (04) ΙΧ και δύο (02) Φ/Γ.

Το «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» στη συνέχεια κατέπλευσε στο λιμένα Ευδήλου, όπου αποβιβάστηκαν και οι τριάντα τρεις επιβάτες που είχαν προορισμό τον Αγ.Κήρυκο και επιβιβάστηκαν οι δεκαέξι από τους εικοσιένα που ανέμεναν προς επιβίβαση εκεί. (Πέντε επιβάτες ακύρωσαν τα εισιτήριά τους).

Το πλοίο συνέχισε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης