Χωρίς προβλήματα διεξάγονται από σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων, μετά την τετραήμερη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε ότι η απεργία «ναι μεν λήγει αύριο Τρίτη στις 06.00 το πρωί, πλην όμως ο αγώνας συνεχίζεται και οι σημαίες δεν υποστέλλονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύθηκαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου, αλλά αντίθετα γιγαντώθηκαν» υποστηρίζει η ΠΝΟ, που «προειδοποιεί τους υπευθύνους ότι ο αγώνας σαφώς και δε σταμάτησε». Καλεί δε τους ναυτεργάτες, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στο νέο κάλεσμα της Ομοσπονδίας.

«Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα» αναφέρει η ΠΝΟ, που ευχαριστεί τους ναυτεργάτες «οι οποίοι μαζικά, αγωνιστικά και δυναμικά ύψωσαν το ανάστημά τους, συσπειρωμένοι γύρω από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της απεργιακής μας κινητοποίησης», τα λοιπά σωματεία που συγχρονίστηκαν με την απεργία της ΠΝΟ «και κυρίως το επιβατικό κοινό για την πλήρη κατανόησή του στον δίκαιο αγώνα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης