Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΡΙΑΔΝΗ” Ν.Π. 11542, το οποίο είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Χίο – Μυτιλήνη, ότι λόγω των δυσμενέστερων καιρικών συνθηκών που επικρατούν από των αναγραφόμενων στο ισχύον δελτίο καιρού, το πλοίο δε θα εκτελέσει το δρομολόγιό του.

*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ” Ν.ΑΝ. 07, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο – Χάλκη – Διαφάνι – Κάρπαθο – Κάσο – Ανάφη – Θήρα – Μήλο – Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα της Ανάφης λόγω τοπικών δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Θήρας.
Επί του πλοίου επρόκειτο να επιβιβαστούν τρεις (03) επιβάτες ενώ δεν υπήρχαν επιβάτες με προορισμό την Ανάφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ” Ν.Π. 12055, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Λαύριο- Κέα – Κύθνο – Σύρο – Τήνο – Σύρο, ότι λόγω των δυσμενέστερων καιρικών συνθηκών που επικρατούν από των αναγραφόμενων στο ισχύον δελτίο καιρού, το πλοίο θα παραμείνει στο λιμένα Κέας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης