Ταλαιπωρία και προβλήματα στις επιχειρήσεις τους αντιμετωπίζουν δεκάδες καταστηματάρχες στο κέντρο του Πειραιά, λόγω των καθυστερήσεων στις εργασίες ανάπλασης πεζοδρόμων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο zougla.gr, έχει παρέλθει η ημερομηνία ολοκλήρωσης των έργων, καθώς οι εργαζόμενοι φέρονται να έχουν κηρύξει στάση εργασίας λόγω αδυναμίας πληρωμών τους από την ανάδοχο εταιρεία Τοξότης Κατασκευαστική ΑΕ του νέου καναλάρχη Χρήστου Καλογρίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, στην οδό Παλαιολόγου μετέβη κλιμάκιο εργατών για τη συνέχιση των εργασιών, το οποίο φέρεται να δήλωσε ότι η καθυστέρηση στην παράδοση των πεζοδρόμων δεν οφείλεται στη μη έγκαιρη καταβολή δεδουλευμένων αλλά σε αλλαγές στον σχεδιασμό της ανάπλασης. 
 
Οι εργασίες πραγματοποιούνται στον πεζόδρομο Σωτήρου Διός (από τη Γρηγορίου Λαμπράκη έως την Ηρώων Πολυτεχνείου), καθώς και στις οδούς Νικήτα και Παλαιολόγου.

Καταστηματάρχης που δραστηριοποιείται επί της οδού Παλαιολόγου ανέφερε στο zougla.gr ότι βάσει της ενημέρωσης που είχαν από τη δημοτική αρχή οι εργασίες ανάπλασης ξεκίνησαν στις 22 Αυγούστου 2016 και το έργο έπρεπε να παραδοθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, το εργοτάξιο παραμένει και δυσκολεύει την πρόσβαση πολιτών στις επιχειρήσεις τους, καθώς δεν υπάρχουν ούτε προστατευτικά μέτρα ούτε έχουν διαμορφωθεί διάδρομοι διέλευσης…

Δείτε εικόνες από τον πεζόδρομο της Οδού Παλαιολόγου, στην πλατεία Τερψιθέας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες: Αναγνώστης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης