Η εταιρεία Antipollution του νέου και ανερχόμενου επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη αναδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την πρόταξη του εθελοντισμού ανταποκρίθηκε το Σάββατο που μας πέρασε (4 Οκτωβρίου) στο κάλεσμα για τον εθελοντικό καθαρισμό των ελληνικών ακτών, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της HELMEPA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνεργάτες της Antipollution με ομαδική διάθεση βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην παραλία του Μεγάλου Καβουρίου, και συνέλεξαν όλα τα απορρίμματα που είχαν μείνει στην ακτή μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Η ομάδα της Antipollution 

Καθάρισαν όλοι μαζί την ακτή, αξιοποιώντας την εμπειρία της εταιρείας στη συλλογή, μεταφορά και διαχείριση απορριμμάτων, με κεντρικό μήνυμα την όλο και επιτακτικότερη ανάγκη αξιοποίησης τους μέσω των νέων τεχνικών ανακύκλωσης και ανάκτησης. 
Με το σύνθημα «καθαρίζουμε ό,τι αφήσαμε πίσω μας στις παραλίες» και με στόχο να ενδυναμωθεί η περιβαλλοντική συνείδηση όλων μας απέναντι στον πλούτο των ακτών της χώρας μας, η Antipollution δε θα μπορούσε να λείπει από  αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Πρόεδρος της Antipollution, Βύρων Βασιλειάδης

Ο Πρόεδρος της Antipollution, Βύρων Βασιλειάδης, μαζί με όλους τους συνεργάτες της εταιρείας απέδειξαν ότι οι άνθρωποι της Antipollution θέλουν ένα περιβάλλον που αξίζει στις παρούσες αλλά και μέλλουσες γενιές και κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να το έχουμε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης