Η Norwegian Cruise Line (NCL) υπέγραψε μια συμφωνία με την Meyer Werft για την κατασκευή δύο νέων υπερμεγεθών κρουαζιερόπλοιων.
Τα κλάσης Breakaway-plus κρουαζιερόπλοια αναμένονται για το 2018 (δεύτερο τρίμηνο) και το 2019 (τέταρτο τρίμηνο). Τα πλοία 164.600 τόνων θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν 4.200 άτομα. Το κόστος της παραγγελίας είναι περίπου 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ και για το ύψος του είναι ενήμερη η KfW IPEX-Bank GmbH.
Ο Kevin Sheehan, διευθύνων σύμβουλος της γραμμής, δήλωσε: “Τα Norwegian Breakaway και Norwegian Getaway έχουν αποδειχθεί πρωτοποριακά για τη βιομηχανία και είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους επισκέπτες μας. Ήταν φυσικό ότι θα αξιοποιήσουμε την επιτυχία τους με αυτή τη νέα σειρά πλοίων που εδραιώνει περαιτέρω την μακροπρόθεσμη στρατηγική μας ανάπτυξη”.
Ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής ναυπηγοκατασκευαστικής, Bernard Meyer, εξέφρασε τη συγκίνηση της Meyer Werft: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Norwegian Cruise Line δείχνη τη συνεχή εμπιστοσύνη της στο ναυπηγείο Meyer Werft για να επεκτείνει το στόλο της. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μακροχρόνια σχέση μας με τη Norwegian”, δήλωσε.
Τα τελευταία δύο κρουαζιερόπλοια που έβγαλε η Norwegian Cruise Line, το Norwegian Breakaway και το Norwegian Getaway, ήταν δυο καινοτόμα πλοία. Η συγκεκριμένη γραμμή είναι αυτή που πρωτοστάτησε στην ιδέα του Freestyle Cruising. Οι επισκέπτες επί του σκάφους είναι ελεύθεροι να επιλέξουν το στυλ κρουαζιέρας που θέλουν Τα σκάφη NCL προσφέρουν πολλές επιλογές για φαγητό και μια ποικιλία καταλυμάτων, ενώ ο ενδυματολογικός κώδικας επί του σκάφους είναι casual (καθημερινός).
e-nautilia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης