Οι σημερινοί ταξιδιώτες επιθυμούν να ζήσουν μία αυθεντική εμπειρία όταν ταξιδεύουν. Θέλουν μοναδικούς προορισμούς και μία αληθινή γεύση του πολιτισμού, της γαστρονομίας και της ιστορίας του τόπου που επισκέπτονται. Και καθώς η σύγχρονη ζωή γίνεται ολοένα και πιο πιεστική, επιδιώκουν μία ταξιδιωτική εμπειρία που θα τους απαλλάξει από οποιοδήποτε άγχος ή πρόβλημα από την πρώτη στιγμή που θα αναχωρήσουν. Θέλουν ένα προσωρινό σπίτι…ατενίζοντας τα αστέρια, μακριά από την καθημερινότητα!
 
Η Louis Cruises από το 2013 έχει τοποθετηθεί στρατηγικά ως η πρεσβευτής της Ελληνικής κρουαζιέρας και γνήσιας ελληνικής φιλοξενίας. Για αυτό το λόγο και όλες της οι προσπάθειες της κατευθύνονται στην άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση, εισάγοντας την έννοια του «Καλημέρα». Για την περίοδο του 2013, η εταιρεία προσέφερε στους επιβάτες της ένα πρόγραμμα που συνδύαζε κλασικούς και δημοφιλείς προορισμούς με την ονομασία «Εικόνες του Αιγαίου», όπως τη Μύκονο, Πάτμο, Σαντορίνη και τη Ρόδο. Παράλληλα, προχώρησε σε πλήρη ανανέωση των μενού των εστιατορίων και των μπαρ, ενώ προσέθεσε νέες θεματικές εκδηλώσεις και επιλογές διασκέδασης εν πλω για όλα τα γούστα, ηλικίες και προτιμήσεις, πάντα με το ζεστό χαμόγελο, μεταδίδοντας έμπρακτα στους επιβάτες της την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας. Αντίστοιχα το 2014, χιλιάδες επιβάτες της Louis Cruises θα πουν «Καλημέρα» στην αυθεντική ελληνική εμπειρία, καθώς θα επισκεφτούν εννέα καινούργιους “Ειδυλλιακούς” προορισμούς στο Αιγαίο και ανεξερεύνητους μικρούς παραδείσους, όπως η Χίος, η Ίος, η Κως, Μήλος, Σάμος, Ικαρία, Σύρος και η “Τουρκική Ριβιέρα” που είναι τα λιμάνια της Αλικαρνασσού και Τσεσμέ.
 
Για εμάς στη Louis Cruises η λέξη «Καλημέρα» δεν είναι απλώς μία τυπική ευχή ή ένας χαιρετισμός. Είναι μία υπόσχεση. Ουσιαστικά αποτυπώνει τη δέσμευσή μας και τις προσπάθειές μας για να προσφέρουμε εν πλω εξαιρετικό ελληνικό φαγητό και κρασί, αναλαμβάνοντας παράλληλα τη ‘μύηση’ των επιβατών μας με ειδικά θεματικά προγράμματα για την αρχαιολογία, γαστρονομία, την ιστορία και τη μουσική της Ελλάδας. Το δε 2015, θα συνεχίζουμε να επενδύουμε στην υπόσχεση του «Καλημέρα» ταξιδεύοντας τους επιβάτες μας σε απίστευτους προορισμούς, προσεγγίζοντας νέα λιμάνια στο Ιόνιο και την Αδριατική θάλασσα και κατά μήκος των Δαλματικών ακτών.
 
 
 
 
Από το Σεπτέμβριο του 2014 θα δώσουμε νέα διάσταση σε αυτή την υπόσχεση δημιουργώντας ένα νέο εμπορικό σήμα με την ονομασία σε ‘Celestyal Cruises’.
 
Υιοθετoύμε μία λέξη που κυριολεκτικά σημαίνει «ουράνια» και συνδέεται με έννοιες όπως τα αστέρια, το ουράνιο στερέωμα, ενώ μεταφορικά αποτυπώνει τη ‘Θεϊκή’ φιλοξενία. Εγκαινιάζοντας τη Celestyal Cruises ουσιαστικά αναπτύσσουμε και επεκτείνουμε το ‘χαρτοφυλάκιο’ της Louis Cruises ώστε να  αντανακλά απόλυτα την εμπειρία του ταξιδιού που προσφέρουμε. Η Celestyal Cruises στοχεύει να εκπληρώσει την έννοια της νέας ονομασίας της, φιλοξενώντας τους επιβάτες της κάτω από τα αστέρια της Μεσογείου και παρέχοντας μία πρωτόγνωρη και γνήσια Ελληνική εμπειρία κρουαζιέρας.

Επιπλέον, είναι ένα όνομα που απευθύνεται κυρίως στις διεθνείς αγορές στις οποίες ουσιαστικά λειτουργούμε ως πρεσβευτές της χώρας μας. Παράλληλα, η επιλογή του ονόματος αποτελεί μία ένδειξη τιμής στους προγόνους μας, τους Αρχαίους Έλληνες Θαλασσοπόρους, που ήταν οι πρώτοι που από τον 3ο αιώνα π.Χ χάρασσαν την πορεία τους, ατενίζοντας τα ‘ουράνια’ και ακολουθώντας τα φώτα της «Μικρής Άρκτου».
 
 
Αυτό το φθινόπωρο, λέμε «Καλημέρα!» στη Celestyal Cruises.
Καλωσορίζουμε την αυθεντική εμπειρία ελληνικής κρουαζιέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης