Την καθησυχαστική διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά παραμένουν κορυφαίος προορισμός για τις εταιρείες κρουαζιέρας έκανε ο ο Κυριάκος Αναστασιάδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της CLIA Ευρώπης (Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας).

«Θα θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά παραμένουν ένας κορυφαίος προορισμός στις προτιμήσεις και τις επιλογές του κλάδου της κρουαζιέρας. Αυτή τη στιγμή καμία εταιρεία κρουαζιέρας δεν έχει εκφράσει την πρόθεσή της ή έχει προβεί σε ακύρωση προγραμματισμένων δρομολογίων κρουαζιέρας για τη φετινή ή και την επόμενη χρονιά.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα και οι κλειστές τράπεζες έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr οι ξένες εταιρείες παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και κρατούν στάση αναμονής.

Αυτή την εποχή είναι αδύνατη η εξόφληση λογαριασμών που έχουν λήξει, και αφορούν κυρίως προμήθειες πετρελαίων, λιπαντικών, προμήθειες υλικών, τροφοδοσίες, πληρωμές προς ασφαλιστικούς και άλλους οργανισμούς, όπως π για παράδειγμα τους πράκτορες. Είναι σοβαρός πλέον ο κίνδυνος να σταματήσουν οι προμηθευτές να συνεργάζονται με τις εταιρείες λόγω των προβλημάτων ρευστότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης