Σαράντα δύο (42) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή «ΒΙΓΛΑ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ» Χίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου από το Στρατιωτικό Παρατηρητήριο Αγίας Ελένης σχετικά με την ύπαρξη λέμβου με ικανό αριθμό ατόμων, πιθανότατα παράνομων μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Ελένης. Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών μετέβησαν στην ευρύτερη περιοχή και εντόπισαν του ανωτέρω, στερούμενους νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, όπου και τους συνέλαβαν.
Οι σαράντα δύο (42) παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενώ στη συνέχεια πρόκειται να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» για διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χίου.

*****
 Δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, σε ελέγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθησαν οι ανωτέρω άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας .
******
 Ένας (01) διακινητής και τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος αλλοδαπός οδηγός του, μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο κρύπτη (διπλό πάτωμα) στο εμπρός μέρος της οροφής της καρότσας τους ανωτέρω μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης