Με πλοίο της γραμμής μετέφεραν τον… λευκό θάνατο στην Κρήτη τρία άτομα τα οποία έπαιρναν «εντολές» από έναν φυλακισμένο που φαίνεται να κρατούσε τα ηνία της εμπορίας των ναρκωτικών.

Όλα ήρθαν στο φως μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών αρχών, όταν έφτασαν – πριν λίγες ημέρες – πληροφορίες στο Αστυνομικό Μέγαρο για την διακίνηση και μεταφορά ηρωίνης με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέσσερα άτομα φαίνεται ότι είναι εμπλεκόμενοι στην μεγάλη αυτή υπόθεση των ναρκωτικών με τον έναν να είναι 60χρονος κρατούμενος και να δίνει εντολές… οδηγίες στους υπόλοιπους από τη φυλακή.

Πληροφορίες για την δράση του 60χρονου αλλά και των υπόλοιπων τριών ατόμων – ένας 29χρονος, ένας 34χρονος και μία 51χρονη – είχαν φτάσει στα γραφεία της αστυνομίας με τους αστυνομικούς να θέτουν υπό παρακολούθηση τα τρία άτομα.

Μόλις άφησαν τα ναρκωτικά οι αστυνομικοί αποκαλύφθηκαν και τους έκαναν έλεγχο. Στην κρυψώνα βρήκαν 16 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 813 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου ενώ σε έρευνα που έκαναν στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κοκαΐνης, 200 ευρώ σε μετρητά και δύο κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες μετέφεραν την ποσότητα ναρκωτικών για λογαριασμό του 60χρονου φυλακισμένου.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης