ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθησαν χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στα ημιαξόνια φορτηγού οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Μετά από λίγα λεπτά κατόπιν νέου ελέγχου σε έτερο φορτηγό όχημα, βρέθηκαν και συνελήφθησαν, επίσης πρόχειρα κρυμμένοι στα ημιαξόνια του οχήματος, δύο (02) αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα, συνελήφθησαν, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν εντός φορτίου επικαθήμενου μετά από υπόδειξη του οδηγού του, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, ενώ λίγο αργότερα σε νέο έλεγχο που έγινε σε έτερο φορτηγό όχημα, εντοπίστηκε και συνελήφθη άλλος ένας (01) αλλοδαπός, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Τέλος, ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, από το πλήρωμα Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, πως εντοπίστηκε στο χώρο του γκαράζ ανωτέρω πλοίου, ένας (01) αλλοδαπός χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα της πρώτης περίπτωσης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης