Πενήντα πέντε (55) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή ”ΣΥΚΑΜΙΑ” Λέσβου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ανωτέρω παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

                                                                                                                                                               
Δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Συγκεκριμένα οι ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα.
Επίσης, δύο (02) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό και ήταν φορτωμένο με μπάλες από βαμβάκι, εντοπίστηκαν καθ΄ υπόδειξη του οδηγού, πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του εν λόγω φορτίου, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ ένας (01) εκ των δύο συλληφθέντων αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, λόγω ανηλικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης