Τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες, ο διακινητής και ο συνεργός τους συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν διενεργηθέντα ελέγχου σε αυτοκινούμενη άμαξα (τροχόσπιτο) που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος οδηγός με την άμεση συνέργεια της 23χρονης αλλοδαπής συνοδηγού του, μετέφεραν, επιμελώς κρυμμένους σε διάφορους χώρους ενδιαίτησης του οχήματος, τέσσερις (04) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

*****

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας 19χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

*****

Ένας 31χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, εντός του επιβατηγού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω σε διενεργηθέντα έλεγχο, κατείχε και επέδειξε παραποιημένο ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης