Κατόπιν εισηγήσεως του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημητρίου Μπαντιά και αποφάσεως του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη, ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις στις έδρες Ναυτιλιακών Ακολούθων, ως κάτωθι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεώργιος (Α.Μ. 795) από το ΥΕΜ/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Βανκούβερ.

2. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΒΑΡΕΛΑΣ Αναστάσιος (Α.Μ. 830) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΠΑΜ-ΠΣΕΑ & ΘΚΜ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Μόντρεαλ.

3. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ Χαράλαμπος (Α.Μ. 870) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΚΑ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Αμμοχώστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

4. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Ιωάννης (Α.Μ. 874) από  Α.Ε.Ν Χίου στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Οδησσού.

5. Ο Πλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος (Α.Μ. 880) ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΙΠΑΜ-ΠΣΕΑ & ΘΚΜ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Σάντος.

6. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΑΣΣΑΔΗΣ Νικόλαος (Α.Μ. 890) από το Κ.Λ Αλεξανδρούπολης στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Νέας Υόρκης.

7. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΝΑΚΗΣ Χρήστος (Α.Μ. 899) από το Κ.Λ Βόλου στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Κωνστάντζας.

8. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ Σπυρίδων (Α.Μ. 911) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΕΔ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χιούστον.

9. Ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ελευθέριος (Α.Μ. 921) από το ΥΝΑ/ΚΕΕΠ/ΔΕΔΑΠΛΕ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Ρόττερνταμ.

10. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Γεώργιος (Α.Μ. 968) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΑΕ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Νοβόροσισκ.

11. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΜΠΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Ευάγγελος (Α.Μ. 971) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΠ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Πορτ Σάϊδ.

12. Ο Πλωτάρχης Λ.Σ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ Αντώνιος (Α.Μ. 1047) από το Γραφείο κ. Γ.Γ.Ν.Α στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Μπουένος Άϋρες.

13. Ο Πλωτάρχης (Τ) Λ.Σ. ΤΣΑΡΤΙΝΟΓΛΟΥ Κύρος-Νικόλαος (Α.Μ. 08Τ) από το ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ/ΔΕΛΕΠ στην έδρα Ναυτιλιακού Ακολούθου Χόνγκ Κόνγκ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης