Έφτασε η ώρα να αναλάβει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή στον Πειραιά. Κατ αρχήν, ξεκινάμε “στραβά”, αφού όπως άφησε να εννοηθεί στην τελευταία του συνέντευξη ως Δήμαρχος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, δεν θα είναι στην τελετή παράδοσης-παραλαβής, γιατί θέλει να πάει στο χωριό της γυναίκας του!!!
Φάουλ τεράστιο από τον πρώην Δήμαρχο που θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί και να διαψεύσει όλους εκείνους που τον κατηγορούν για εμπάθεια.Άποψη της στήλης, πως αν τελικά ο Μιχαλολιάκος αποφασίσει να είναι ενεργός, οι καταγγελίες θα διαδέχονται η μια την άλλη! 

Το ερώτημα είναι απλό: Θα δώσει πάτημα η νέα δημοτική αρχή και αφορμή για να κάνει η αντιπολίτευση καταγγελίες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κακά τα ψέματα, ζούμε στην Ελλάδα και ο … γείτονας θέλει να καεί η κατσίκα του δίπλα.
Όμως ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως η δεύτερη ευκαιρία που έδωσε ο Ολυμπιακός σε παράγοντα να αναλάβει τις τύχες της πόλης, ήταν σωστή.

Γιατί επί Φασούλα, πάλι ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά, αλλά το αποτέλεσμα το … ζούμε ακόμη.

Αν ο Μώραλης, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως επιτυχημένος στον τομέα του και ως στέλεχος του Ολυμπιακού αλλά και ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, λειτουργήσει με τα ίδια κριτήρια, τότε θα πετύχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν το πετυχημένο μοντέλο διοίκησης του Ολυμπιακού, ακολουθηθεί σε μερικό βαθμό και στον Δήμο, τα αποτελέσματα θα είναι ουσιαστικά.Το ότι ο Ολυμπιακός φιγουράρει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και σχεδίου οργανωμένου.

Στην κλήρωση του τσάμπιονς λιγκ, εκτός της ομάδας του Πειραιά, εκπροσωπούσαν άτυπα τον Ολυμπιακό και όλοι εκείνοι που πέρασαν από τον Θρύλο. Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Τουρέ, Πάργκο κτλ κτλ.

Καμιά άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει δώσει τόσους πολλούς παίκτες σε ομάδες του εξωτερικού.

Και τα ταμεία του συλλόγου φυσικά γεμίζουν τόσο από τις μεταγραφές, όσο και από τις επιτυχίες.

Ξεκινάμε λοιπόν με ένα μοντέλο, αυτό του Μαρινάκη ο οποίος φυσικά και θα συμμετέχει στον  Δήμο ενεργά, προσπαθώντας να κάνει τον Πειραιά αυτό που προεκλογικά η παράταξη υποσχέθηκε, διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.

Μακάρι ο Πειραιάς να ξαναβρεί την παλιά αίγλη του και να γίνει ένα λιμάνι θαυμαστό και με έσοδα για τους κατοίκους της πόλης.
Γι αυτό λέμε, αν ακολουθηθεί το μοντέλο του Θρύλου, θα δούμε … μεγάλη μπάλα στον Δήμο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης