Πέρασε στα ψιλά, γιατί φροντίζει από μόνο του το σύστημα να θάβει βαθιά, πολύ βαθιά ότι δεν του αρέσει!
Στην εκπομπή του Αρναούτογλου, ήταν καλεσμένος ο Νίκος Σαργκάνης. Η πρόσκληση έγινε το βράδυ που ο Ολυμπιακός έπαιζε με την Γιουβέντους. Προφανώς ο άνθρωπος ήθελε με ηρεμία να απολαύσει το ματς στο σπίτι του, στο γήπεδο ή με φίλους, όπως κάνουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι κι όχι να τρέχει σε τηλεοπτικά στούντιο.
Η απάντηση που έδωσε το «φάντομ» για τη συμμετοχή του στην εκπομπή, έφερε σε αμηχανία τον παρουσιαστή που προσπάθησε να τα μπαλώσει: « ήρθα γιατί η κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο, μου είπε πως αν δεν έρθω θα απολυθεί»!!!
Πρόκειται για μια τεράστια αλήθεια και πραγματικότητα στην τηλεόραση.
Την επόμενη μέρα ο Λιάγκας στο ίδιο κανάλι, προσπάθησε να το διασκεδάσει λέγοντας ότι το χει κάνει κι αυτός επί Σκάι, όταν ο Μαλέλης πίεζε για το ρεπορτάζ.
Αλλά το έκανε λέει για να πείσει τον συνεντευξιαζόμενο!
Όχι. Δεν το έκανες γι αυτό Λιάγκα. Το έκανες και το έκαναν ή και συνεχίζουν να το κάνουν πολλοί εργαζόμενοι στην τηλεόραση, επειδή όντως κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους.
Μια γενιά ρεπόρτερ, ίσως και δύο, γαλουχήθηκε με αυτόν τον εκβιασμό λόγω της ανταγωνιστικότητας και της φαιδρότητας των καναλιών.
Πόσοι άνθρωποι έχουν απολυθεί γι αυτόν τον λόγο, ο κόσμος δεν το ξέρει. Και δεν είναι απαραίτητο να απολυθεί επί τόπου, όταν χάσει έναν καλεσμένο. Ο διευθυντής όμως πάντα θυμάται. Και περιμένει. Γιατί δεν είναι και μαλάκας!
Θα έρθει η ανύποπτη στιγμή.
Αυτή είναι η τηλεόραση. Μια κιμαδομηχανή που αλέθει και ανακυκλώνει τα πάντα!
Γι αυτό και δεν υπάρχει πια ρεπορτάζ, αλλά φοβισμένοι άνθρωποι της δημοσιογραφίας που θεωρούν αυτό που κάνουν μια αναγκαία δουλειά και όχι ύψιστο λειτούργημα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης