Η Paragon Shipping Inc., εταιρεία ειδικευμένη στην παγκόσμια μεταφορά ξηρών φορτίων, ανακοίνωσε την παραλαβή δύο νέων φορτηγών πλοίων (των Gentle Seas και Peaceful Seas) δυνατότητας μεταφοράς περί τα 63.350 τονάζ έκαστο.
 
Τα δύο νέα σκάφη ναυπηγήθηκαν στην Κίνα, από την Yangzhou Dayang Shipbuilding Co. Ltd. και η χρηματοδότηση της αγοράς τους εξασφαλίστηκε από την συμφωνία της ναυτηλιακής με την τράπεζα HSH Nordbank AG.
 
Και τα δύο φορτηγά πλοία προορίζονται για βραχυπρόθεσμες ναυλώσεις.
 
Σχολιάζοντας το γεγονός, ο πρόεδρος της εταιρείας Μιχάλης Βοδούρογλου δήλωσε ικανοποιημένος με την απόκτηση αυτών των δύο φορτηγών πλοίων «τα οποία ανεβάζουν τον στόλο μας σε 16 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας μας. Συμπεριλαμβανομένων των δύο νέων αποκτημάτων, ο μέσος όρος ηλικίας των σκαφών μας βελτιώθηκε από 7,1 στα 8,1 έτη».
 
Ο κ. Βοδούρογλου επίσης αναφέρθηκε στην περαιτέρω αύξηση του στόλου της εταιρείας με νεότευκτα πλοία, με στόχο το σύνολό τους να αριθμού τα 25 μέχρι το τέλος του 2015.
 
Επίσης, η Paragon Shipping ανακοίνωσε σήμερα ότι τα αποτελέσματά της για το τρίτο τρίμηνο και το 9μηνο (που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014), θα ανακοινωθούν μετά το κλείσιμο της Αγοράς στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014. Στις 6 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, η ομάδα διαχείρισης της Paragon θα διοργανώσει τηλεσυνδιάσκεψη για να συζητήσει τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας.
newmoney

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης