Αποκάλυψη τώρα; Όχι βέβαια. Η προτροπή περί επενδύσεων στην «λιμενική βιομηχανία» που κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, αφού εδράζει σε μία σειρά συμπερασμάτων τα οποία αναλύθηκαν διεξοδικά, ίσως και εξαντλητικά, σε μία περίοδο μάλιστα όπου το διεθνές εμπόριο αναδιαμορφώνει τις εμπορευματικές ροές. Επενδύστε στα λιμάνια καλύτερα… λένε τώρα οι ειδικοί, γεγονός που στρέφει αναγκαστικά το ενδιαφέρον των ανά τον κόσμο επενδυτών και βέβαια των μεγάλων λιμενικών διαχειριστών στα στοιχεία που παραπέμπουν στην λογική των επενδύσεων.

Στοιχεία που αφορούν τα νεόκτιστα bulk με τις μεγάλες μεταφορικές ικανότητες, τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με τις επίσης μεγάλες μεταφορικές ικανότητες και βέβαια τα πλοία μεταφοράς υγροποιημένων αερίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα τελευταία μάλιστα ήδη εξελίσσεται μία κούρσα επενδύσεων σε στρατηγικής σημασίας λιμάνια με στόχο αφενός να εξυπηρετηθούν τα πλοία της κατηγορίας και αφετέρου να διαμορφώσουν οι χώρες που διαθέτουν τέτοια λιμάνια με τέτοιες εγκαταστάσεις τις ροές για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών αποκομίζοντας οφέλη.

Theseanation.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης