Ένα νέο μεγάλο παίκτη στην μεταφορά υγραερίου, με έντονο ελληνικό χρώμα αναδεικνύει η συγχώνευση της Epic Shipping Holdings Limited και της Pantheon Inc, συμφερόντων της Οικογένειας Διαμαντή Πατέρα. Η νέα εταιρία, η Epic Pantheon International Gas Shipping Ltd. (E-P Gas) θα διαχειρίζεται ένα στόλο από 22 σύγχρονα πλοία μεταφοράς υγραερίου (LPG) 3.200 cbm μέχρι 7.200 cbm, με πλήρη in-house τεχνική και εμπορική διαχείριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα με τη συγχώνευση, η νέα εταιρία θα ενισχυθεί με κεφάλαια από επενδυτές όπως η Jefferies Capital Partners, που ήταν επίσης ο κύριος μέτοχος της Epic, η Shipping & Intermodal Investment Management, η DVB Bank, και την Diamantis Pateras Maritime Ltd.

Δημιουργείται μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο δήλωσε ο John Davis, Διευθύνων Σύμβουλος. Η συγχώνευση αυτή δημιουργεί μια ενισχυμένη βάση από την οποία η νέα εταιρία θα εκτελέσει τα σχέδιά της για την ανάπτυξη του τομέα του υγραερίου και των πετροχημικών, δήλωσε ο Στέφανος Δ. Μιχάλης, γενικός διευθυντής και επικεφαλής της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Η εταιρία έχει τις δυνατότητες να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε μια πραγματικά παγκόσμια βάση, δήλωσε ο Jeremy Lee, Επικεφαλής της εμπορικής διεύθυνσης. Τέλος ο Dagfinn Lunde, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της DVB Bank, τόνισε ότι η τράπεζα θα στηρίξει τη νέα εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

theseanation

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης