Το νεότευκτο πλοίο μεταφοράς οχημάτων (Απρίλιος 2016), τρίτης γενιάς «Theben» και το πλήρωμά του υποδέχθηκαν σήμερα στο Car Terminal του ΟΛΠ ΑΕ, στο λιμάνι του Πειραιά, ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού, Σταύρος Χατζάκος με τη διευθύντρια Διακίνησης Αυτοκινήτων και Γενικού Φορτίου, Παρασκευή Καλαμαρά.

Το πλοίο, το οποίο ανήκει στην εταιρία WALLENIUS WILHELMSEN LOGISTIC, μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά, στον τομέα διακίνησης οχημάτων. Έχει μήκος 200 μέτρα και ύψος 52 μέτρα, ενώ μπορεί να μεταφέρει 8.000 οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής τελετής, ο κ. Χατζάκος επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία με το Σκανδιναβικό Πρακτορείο Εγγύς Ανατολής, έναν από τους μεγαλύτερους διαχρονικά πελάτες του Car Terminal που εκπροσωπεί την εταιρία WALLENIUS και τόνισε τις σημαντικές προοπτικές που ανοίγονται με τις νέες επενδύσεις, οι οποίες προγραμματίζονται στον σταθμό διακίνησης οχημάτων.

Σύμφωνα με τον ΟΛΠ, το α’ τετράμηνο του 2016 υπάρχει σημαντική αύξηση στο εγχώριο φορτίο, το οποίο έχει ξεπεράσει το 25%, ενώ η συνολική διακίνηση των οχημάτων ανέρχεται στο 10%, σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης