Οι «Θαρραλέες Ψυχές» επιστρέφουν ανανεωμένες στον Πολυχώρο «Σώμα και Φώς» (Πραξιτέλους 179). Η Χοροθεατρική Ομάδα «Φως» έχει ετοιμάσει ένα μυσταγωγικό ταξίδι όπου η κίνηση και ο λόγος γίνονται μέσα επικοινωνίας και έκφρασης. 
Η Μαριάννα Παπαδοπούλου χορογράφος και δημιουργός της ομάδας αναφερόμενη στην παράσταση επισημαίνει: «Η παράσταση αναφέρεται στις ανθρώπινες επιλογές και τα συναισθήματα που απορρέουν από αυτές και στη δύναμη του ανθρώπου να τα βιώσει και να προχωρήσει πέρα από αυτά έτσι ώστε να βρει τον δρόμο του στη ζωή, που μόνο μια θαρραλέα ψυχή μπορεί. Η δική σας!»

Kείμενα : Καλλιόπη Δράκου
Χορογραφίες: Μαριάννα Παπαδοπούλου, Δάφνη Δούλη Γκότση, Καλλιόπη Κούρου
Μουσική επιμέλεια:Αλέξανδρου Κούρου.
Χορεύουν οι : Πέπη Βενέτα, Εμμανουήλ Βλάχος, Δάφνη Δούλη Γκότση,Αγγελική Κοντογεωργίου, Καλλιόπη Κούρου, Μαριάννα Παπαδοπούλου, Αγγελική Σεγισόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την παράσταση θα ακολουθεί συζήτηση με το κοινό.

Ημέρες παραστάσεων: 1/11, 8/11, 15/11,22/11,29/11
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα τηλ. : 210 4297888- 6934240145
Τιμή εισιτηρίου: ελεύθερη εισφορά
«Σώμα και Φώς» : Πραξιτέλους 179
Ώρα έναρξης: 19.00
 
Λίγα λόγια για την ομάδα «ΦΩΣ»
Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2007 έχει δώσει παραστάσεις σε φεστιβάλ Δήμων (Βεάκειο, Κηποθέατρο Νίκαιας) και το 2013 παρουσίασε μέρος της παράστασης «Θαρραλέες Ψυχές» στο πλαίσιο εορτασμών της Μασσαλίας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Aξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID-UNESCO. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης