Θέμα συζήτησης έχει γίνει την τελευταία εβδομάδα το μεγάλο opening party του Blue Bay στην καστέλα.
Ένας μοναδικός και υπέροχος χώρος εκδηλώσεων είναι πανέτοιμος και περιμένει να μας υποδεχθεί !!
Στην παραλία βοτσαλάκια και στον όροφο του δημοτικού κολυμβητηρίου ένας πανέμορφος χώρος  ανοίγει τις πύλες του απόψε το βράδυ , σε ένα πάρτι γνωριμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η αναμονή άξιζε τον κόπο ! Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η αναβάθμιση της παραλίας βοτσαλάκια , του ΟΠΑΝ , του Πειραιά , βήμα βήμα γίνεται πράξη ! Και για άλλη μια φορά η ιδιωτική πρωτοβουλία αποδεικνύει σε δύσκολες εποχές, πως όταν υπάρχει μεράκι και θέληση, όλα γίνονται. Και βέβαια, αυξάνονται και οι θέσεις εργασίας.

Πλέον οι Πειραιώτες έχουν ένα υπέροχο χώρο εκδηλώσεων που καλύπτει κοινωνικές και καθημερινές δραστηριότητες , party , γενέθλια , αρραβώνες , γάμους , happenings και κάθε είδους events ..
Mε χαρά ενημερωθήκαμε για τον …ρεαλιστικό τιμοκατάλογο και τις απίστευτες προσφορές για τα μέλη και αθλούμενους του κολυμβητηρίου και του ΟΠΑΝ ! (Ένας ακόμα λόγος να εγγραφούμε και να ξεκινήσουμε τα υπέροχα προγράμματα που προσφέρει ο αθλητικός οργανισμός του Δήμου ) !
Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πλέον σημείο συνάντησης και αναφοράς των κοινωνικών και καθημερινών δραστηριοτήτων της πόλης μας και θα κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης