Η πρώτη έκθεση εικαστικών αφιερωμένη στον Ολυμπιακό είναι έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες της.
Η έκθεση, στην οποία θα παρουσιαστούν έργα καλλιτεχνών της Π.Ε.Φ.Ο., τελείται υπό την αιγίδα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη στο Μουσείο του Ολυμπιακού, στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα.

Στην διάρκεια των εγκαινίων τα έργα θα προσεγγίσει θεωρητικά ο Ιστορικός Τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς ενώ την εκδήλωση θα προλογίσει ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ κ. Κωνσταντίνος Ν. Μπαρμπής και θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Η έκθεση θα λειτουργήσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοικτή τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου (για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210. 4800921).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιμέλεια της έκθεσης γίνεται από την Ανθή Αντασούρα- Κοκκίνου, η επιμέλεια του λευκώματος από την Πόπη Χατζηδάκη, τις δημόσιες σχέσεις έχει η Μαρίνα Κριτσωτάκη ενώ η ανάρτηση των έργων γίνεται από την Δέσποινα Γιατράκου- Κωνσταντάκου.

Οι καλλιτέχνες, που συμμετέχουν με έργα τους είναι οι:

Ανθή Αντασούρα- Κοκκίνου, Ιωάννα Βαλσαμάκη- Μπήτρου, Μαίρη Βλαχάκου, Πέτρος Γεωργαρίου, Πασχαλία Γιαννοπούλου- Λυμπέρη, Δέσποινα Γιατράκου- Κωνσταντάκου, Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου, Τριανταφύλλη Καλογερόγιαννη, Τάσος Κατοπόδης, Γιώργος Κεντζόγλου, Μαρία Κουράκου, Μαρίνα Κριτσωτάκη, Τώνια Λαδάκη, Δήμητρα Λαουτάρη, Γιώργος Λένης, Αναστασία Μαντούδη, Βασίλειος Μόσχου, Αγγελική Μουτεβελή, Χριστόφορος Ντίζος, Μάγδα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Σαρίδης, Κορίνα Τζομπανάκη και Πόπη Χατζηδάκη

Pireas2day

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης