Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας η Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής ολοκληρώνουν τον κύκλο συναυλιών του «ΡΕΣΙΤΑΛ»   με όχημα τις διαχρονικές επιτυχίες τους και τη μοναδική χημεία επί σκηνής να ξεσηκώνει καρδιές προκαλώντας έντονα συναισθήματα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, δύο από τις μεγαλύτερες φωνές δίνουν ακόμη ένα ραντεβού στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας   για να μας τραγουδήσουν… «Τώρα είναι η ώρα να πούμε γεια, κι οι δυο με τα χέρια σφιχτά… που τελειώνουμε σαν φίλοι που αγαπήθηκαν πολύ»…Η συνεργασία τους και η φιλία τους μετράει δεκαετίες πίσω, με αφετηρία και σημείο αναφοράς το «Ρεσιτάλ»… Όπως τότε, το 1976, στον θρυλικό «Σκορπιό». Το αξέχαστο «Ρεσιτάλ» επέστρεψε φέτος φέρνοντας μαζί του μελωδίες και εικόνες από μια Ελλάδα όχι τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Γενική είσοδος: 10,00 €
Προπώληση εισιτηρίων:
Δημαρχείο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10, Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων 4ος όροφος)
Viva.gr, τηλ. 11876, Public, IANOS, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots. www.ticketservices.gr: Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα, τηλ. 210 7234567

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης