Στις εορταστικές εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών (15ου, 16ου, 17ου και 18ου) του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκαν στον Πολυχώρο ”Κ. Κωσταράκος” στα Καμίνια, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.
Το πρόγραμμα των Βρεφονηπιακών Σταθμών περιελάμβανε θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. Ο Δήμαρχος Πειραιά
κ. Γιάννης Μώραλης προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών. Οι δωροεπιταγές είναι χορηγία του Ο.Λ.Π. και θα μοιραστούν σε όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: ”Βρισκόμαστε στα Καμίνια στο ”Κ. Κωσταράκος”, έχω όμορφες αναμνήσεις από το χώρο αυτό. Εδώ ξεκίνησα την προεκλογική μου εκστρατεία, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά μου πριν μερικούς μήνες.
Τα παιδιά δίνουν χαρά, χαμόγελα, ζωντάνια. Δίνουν απλόχερα ελπίδα, αυτή χρειαζόμαστε και εμείς στο Δήμο. Θέλει πολύ δουλειά στον Πειραιά και γενικότερα στη χώρα. Δεσμευθήκαμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και εγώ και οι συνεργάτες μου να βελτιώσουμε τις συνθήκες στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στα σχολεία και στην πόλη γενικότερα.
Το κλίμα είναι εορταστικό και θέλω να συγχαρώ τα παιδιά και τους δασκάλους για τις ωραίες φορεσιές, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τις όμορφες θεατρικές παραστάσεις. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης