ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι λεω οτι ειμαι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι επι 35 ολοκληρα χρονια προσπαθησα να υπηρετω τις περισσοτερες φορες το δικιο των εργαζομενων και των αδυνατων συμπολιτων μας.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι ολα αυτα τα χρονια μεσα απο τις σελιδες της ημερησιας εφημεριδας που εργαζομουν μεχρι και την ημερα που βγηκα στην απομαχια ουδεποτε μα ουδεποτε καταφερθηκα(φυσικα εκ του πονηρου),ουτε κατα εργαζομενων αλλα ουτε και κανενος επιχειρηματια.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι μετα απο τοσα χρονια εντυπης δημοσιογραφιας στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ το προπυργιο της Δημοκρατιας και του πλουραλισμου,εφτασα σημερα να με βριζουν ακομα και οι……ΠΕΤΡΕΣ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,για την καταντια ορισμενων εκ των συναδελφων μου,οι οποιοι θελωντας να εξασφαλισουν τον…ΕΠΙΟΥΣΙΟΝ ΑΡΤΟΝ,εχουν υποκυψει στις οποιες πολιτικες ορεξεις καποιων αφεντικων,και τασονται ανοιχτα μεσα απο τoυς ιδιωτικους τηλεοπτικους σταθμους υπερ συγκεκριμενων επιχειρηματικων αλλα και κομματικων συμφεροντων.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι η πλειοψηφια των δημοσιογραφων γινεται καθημερινα περιγελο καποιων πολιτικων και πολιτικαντηδων,οι οποιοι χωρις να διαθετουν ΟΥΔΕΝ επιβαρυντικο στοιχειο τους κατηγορουν ακομα και για ΔΟΛΙΑ παιχνιδια κατα της Πατριδας μας.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι οι δεχομενοι τις αναδρες επιθεσεις δεν αντιδρουν,οπως θα εκαναν αλλοτε τα παλια δημοσιογραφικα χρονια,καποιοι εκ των μεγαλυτερων δημοσιογραφων,οι οποιοι το μονο που θα εκαναν ηταν το ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ολων των πολιτικαντηδων.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι δεν ανεχωμαι να περπατω στην πλατεια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και να με φωναζουν και εμενα ΛΑΜΟΓΙΟ,γιατι λενε οτι καποιοι,χωρις φυσικα να τους κατονομαζουν επισημα τα επαιρναν ακομα και απο το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι πλεον δεν μας φωναζουν ΑΛΗΤΕΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ οι γνωστοι-αγνωστοι των Εξαρχειων και του Περιοριθοριακου χωρου,αλλα οι ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,οπου και αν βρεθουν.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι καποιοι εκ των κατηγορων μας μεχρι να καταλαβουν την δημοσια θεσουλα ηταν καποιοι απο ΕΜΑΣ,και μαλιστα εργαζονταν για μεγαλα εκδοτικα συγκροτηματα.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι βριζουν και κατηγορουν συλιβδην,ολους τους δημοσιογραφους,λες και οι ιδιοι ειναι καθαροι και αξιοπιστοι,και ως εκ τουτου εχουν αυτο το δικαιωμα.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,ομως ακομα περισσοτερο οταν οι ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ κατηγορουν ΑΟΡΙΣΤΑ και χωρις ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο ολους μας,ενω δεν ειναι λιγες οι φορες που αυτοι οι ΚΥΡΙΟΙ που αν δεν ειχαν βρεθει στην πολιτικη σκηνη,δεν θα τους ηξερε ουτε η μαννα που τους γεννησε,εισερχονται ακομα και στα οικογενειακα καποιων δημοσιογραφων,οι οποιοι και δεν ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι ενω ολοι σχεδον οι κυβερνητικοι παραγοντες κατηγορουν τους δημοσιογραφους,μεχρι και σημερα η ΕΣΗΕΑ ποιει απλα την ΝΗΣΣΑ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι ακομα και αυτοι οι ιδιοι οι συναδελφοι που εμεις ψηφισαμε να μας εκπροσωπουν στα ΚΑΛΑ αλλα και στα ΚΑΚΑ δεν εχουν ζητησει ακομα απο αυτον τον ανεκδιηγητο κυριο που καποια στιγμη εκπροσωπουσε την ΕΛΛΑΔΑ στο Δ.Ν.Τ να καταθεσει τα οποια στοιχεια διαθετει για τον χρηματισμο καποιων δημοσιογραφων,και οχι να το παιζει ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ οταν καποιοι συναδελφοι ζητησαν εξηγησεις και απειλησαν ακομα και με μηνυσεις εναντιον του.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι ακομα το συνδικαλιστικο μας ΟΡΓΑΝΟ δεν εχει παραπεμψει στα αρμοδια οργανα του καποιους εκ των κατηγορων που ειναι δημοσιογραφοι και μελη του.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι η θρασυτητα καποιων που ξαφνικα και απο το πουθενα αναριχηθηκαν(ελεω κομματικης της ταυτοτητας) στα ανωτατα πολιτικα αξιωματα εχει ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ καθε επιτρεπτο ΟΡΙΟ,αφου μεχρι στιγμης δεν εχουν παρουσιασει κανενα αποδεικτικο στοιχειο ΕΝΟΧΗΣ συναδελφων.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι ακομα και η Προεδρος της Βουλης ενος πολιτιακου θεσμου που ειναι σεβαστος ακομα και απο τον τελευταιο πολιτη αυτης της ερημης και εξαθλιωμενης χωρας να επιτιθεται φραστικα ακομα και εναντιον συναδελφισσων,στηριζομενοι παντα στα δικατης στοιχεια τα οποια ομως ακομα δεν ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,γιατι και κορυφαια στελεχη της Κυβερνησης εκτοξευουν ΛΑΣΠΗ εναντιον ολων των εργαζομενων δημοσιογραφων στα ΜΜΕ της χωρας,βαζοντας ετσι ολους ΜΑΣ στο ιδιο ΤΣΟΥΒΑΛΙ με καποιους εξ ημων που ισως εχουν εμπλακει σε καποιες περιεργες και υποπτες ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.Και αυτους οποιοι και αν ειναι ΟΦΕΙΛΕΙ να ανακαλυψει και η ΕΣΗΕΑ,η οποια μεχρι και σημερα ειτε ΚΟΦΕΥΕΙ ειτε ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ,τελος γιατι σε ορισμενους εκ των συναδελφων μας δεν εχει απομεινει ΤΙΠΟΤΑ απο οσα μας εμαθαν οι αειμνηστοι ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ,ΣΤΡΑΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ,ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ,ΛΟΥΗΣ ΔΑΝΟΣ,ΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΑΚΗΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ,ΝΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΔΗΣ,αλλα και αλλοι πολλοι που σε εμας τους ποιο νεους ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,και μονο ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης