Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και η αλήθεια είναι πως πια, το έχουμε συνηθίσει! Για την κλοπή θεμάτων  ο λόγος που κάποιοι αναρτούν στα Μέσα τους, χωρίς να νιώθουν καμιά υποχρέωση να αναφέρουν την πηγή από την οποία το έκλεψαν.
Είναι πραγματικά κρίμα μερικοί ανόητοι, να το παίζουν μάγκες με ξένα …  cojones!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ρεπορτάζ κατά τη χθεσινή θεομηνία, με τον ανεμοστρόβιλο που χτύπησε τον Πειραιά. Κάποιοι θεώρησαν σωστό να το οικειοποιηθούν και να το παρουσιάσουν ως δικό τους, βάζοντας μάλιστα και τη λεγόμενη «αράχνη» πάνω στη φωτογραφία με το λογότυπο του σάιτ τους.
Το ρεπορτάζ φυσικά το παρουσίασε πρώτο το zouglaport, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.
Για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα της αμεσότητας και της εγκυρότητας του zougla.gr και του zouglaport.gr , κάποιοι άνθρωποι καθημερινά δίνουν την ψυχή τους για το ρεπορτάζ.
Οι «κλεφτοκοτάδες» του διαδικτύου, ας σκεφτούν τουλάχιστον αυτούς τους ανθρώπους.
Κι επειδή οι ίδιοι οι «κλεφτοκοτάδες» δεν είναι ικανοί, όχι να φτάσουν ποτέ αυτούς τους ανθρώπους, αλλά να σκεφτούν ότι μια μέρα μπορεί να γίνουν σαν κι αυτούς, τους προτείνουμε το εξής:
Φτιάξτε μας μια λίστα με τα θέματα που θεωρείτε ότι «πουλάνε» στα σάιτ σας, να σας στέλνουμε το ανάλογο υλικό. Έτσι κι αλλιώς, πριν από εσάς τα έχουμε όλα!
Καλημέρα σας και καλά μυαλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης