ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος διοργανώθηκε, με την συμβολή της Λέσχης Λιμενικού Σώματος και σε χώρο που διέθεσε το Ίδρυμα Ευγενίδη, ημερίδα με θέμα: «Ανθρώπινα δικαιώματα – Αποστολή του Λιμενικού Σώματος».

Χαιρετισμό στην ημερίδα απηύθυνε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος ΜΠΑΝΤΙΑΣ, ενώ κύριοι ομιλητές ήταν ο Διευθυντής Δ’ 4 Δ/νσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΥΠΕΞ κ. Λουκάς ΚΑΡΑΤΣΩΛΗΣ και ο κ. Παναγιώτης ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ειδικός Επιστήμονας του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν με λεπτομέρεια στο Διεθνές – Ευρωπαϊκό και Εθνικό πλαίσιο που διέπει την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων καθώς και στα κυρίαρχα θέματα που απασχολούν σήμερα την Ελλάδα αναφορικά με το αντικείμενο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των ομιλητών και των παρευρισκομένων Αξιωματικών και Δοκίμων Α/Ξ από την οποία κατέστη σαφές ότι η άσκηση της αποστολής του Λιμενικού Σώματος είναι άμεσα συνυφασμένη με το σεβασμό, την προάσπιση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης