Εμφάνιση Βασίλη Μιχαλολιάκου χθες βράδυ σε δημόσια εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά με πολλά μηνύματα!
Καλεσμένοι όλοι οι υποψήφιοι εκλεγμένοι και μη του ψηφοδελτίου του καλώντας τους σε εγρήγορση και ετοιμότητα.
Η είδηση; Πως στις 21 Ιανουαρίου του 2015 θα ανακοινώσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στον ΟΛΠ το …πολιτικό του μέλλον. Είναι πολύ νωρίς για να τα παρατήσει, είπε χαρακτηριστικά και τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα ανακοινώσει τι θα κάνει από δω και στο εξής.
Βέβαια από το «μενού» δεν έλειψαν και οι σχετικές … μπηχτές. Είμαι εδώ 100% είπε και όχι 20% σήμερα και 40% μεθαύριο κτλ., αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον βουλευτή Πειραιά κο Μελά.
Όμως δεν έλειψαν και οι αναφορές στη θητεία του ως δήμαρχος Πειραιά, επιμένοντας πως θα δώσει τα πάντα ώστε να υλοποιηθούν τα έργα που ξεκίνησε. Εξέφρασε δε παράπονα και προβληματισμό γιατί δεν τον βοήθησε στα χρόνια της θητείας του η ΠΑΕ Ολυμπιακός αφού ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι είναι πάνω απ όλα και τον αγαπάει, και τώρα είναι χορηγός σε πολλές δραστηριότητες του Δήμου.
Σε κάθε περίπτωση η ομιλία του Βασίλη Μιχαλολιάκου θύμισε έντονα την προεκλογική περίοδο τότε που οι δυο πλευρές διασταύρωναν τα πολιτικά πυρά τους.
Μένει να δούμε αν θα υπάρχει σχετική απάντηση από την πλευρά του νυν δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος και έχει υποσχεθεί συνέντευξη τύπου για να αναλύσει και να αναδείξει οικονομικές ατασθαλίες της προηγούμενης Αρχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης