Εσείς που αγαπάτε τον Τουρισμό, εσείς που πιστεύετε ότι ο Τουρισμός μπορεί να γίνει η κινητήριος δύναμη για να βγει η χώρα από την κρίση, εσείς οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες του Τουρισμού, οι εργαζόμενοι του Τουρισμού. 
Εσείς που πιστεύετε ότι κάθε χώρος της Αθήνας μπορεί να γίνει τουριστικός πόλος, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, εσείς που πιστεύετε ότι Αθήνα δεν είναι μόνο η Ακρόπολη αλλά όλες οι γωνιές και πλατείες της όπως για παράδειγμα η Φωκίωνος Νέγρη, η Αμερικής. Εσείς που πιστεύετε ότι Τουριστική ανάπτυξη για μια περιοχή είναι και το εστιατόριο, το σουβλατζίδικο, το περίπτερο, η καφετέρια, το χαμόγελο, η φιλοξενία. 
Εσείς που θέλετε σύμμαχο σας κάποιον που γνωρίζει τα προβλήματα και τις αγωνίες σας και υπηρετεί τον Τουρισμό πάνω από 40 χρόνια και προσδοκάτε να ακουστεί και η δική σας φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τότε στηρίξτε με. 
Εσείς που πιστεύετε ότι το Κίνημα όχι μόνο έχει θέσεις αλλά πιστεύει και στηρίζει τον Τουρισμό, με ρεαλιστικές προτάσεις για τον κλάδο, όπως έμφαση στην ενίσχυση  των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με πόρους, μείωση ΦΠΑ στο 4,5%  στις τουριστικές υπηρεσίες, πλήρης απαλλαγή του Ειδικού Τέλους Ακινήτων για τις επιχειρήσεις καταλυμάτων, απαλλαγή των ξενοδοχειακών ακινήτων από το Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, επαναφορά επιδόματος ανεργίας και παραμονή των 4.000 ενσήμων στους εποχικούς εργαζόμενους, τότε στηρίξτε με. 
Εσείς μεγαλοπαράγοντες που δεν αξιοποιήσατε τις τεράστιες επιδοτήσεις και τα δάνεια που έχετε λάβει στο όνομα της βελτίωσης του Ελληνικού Τουρισμού αλλά τελικά πήγαν στην βελτίωση της τσέπης σας, εσείς που πιστεύετε ότι Τουρισμός είναι μόνο το all inclusive και όχι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δημιούργησαν το θαύμα του Ελληνικού Τουρισμού, παρακαλώ μην με στηρίξετε. 
 
Αλέξης Κοιμήσης
Οικονομολόγος πρώην γγ ΕΟΤ
Υποψήφιος στην Α Αθήνας με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης