Απίθανοι τύποι! Πραγματικά. Τα πρώτα δείγματα της προχειρότητας  που αντιμετωπίζει αυτή η κυβέρνηση σημαντικά θέματα, τα έδωσε με το κλείσιμο της ΕΡΤ σε μία νύχτα. Καπρίτσιο; Γινάτι; Το θέμα είναι πως αυτό που βλέπουμε σήμερα ως Δημόσια Τηλεόραση, είναι ένα πράγμα! Κυριολεκτικά πράγμα. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Χωρίς τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις ίδιες ενστάσεις είχαμε οι περισσότεροι που με ψυχραιμία είδαμε το Σαββατοκύριακο την προχειρότητα και την ευκολία με την οποία έβαζαν χειροπέδες στα μέλη της Χρυσής Αυγής. Και αναρωτιόμασταν, αν είναι «δεμένη» αυτή η ιστορία.

Και να οι δηλώσεις για πάταξη της εγκληματικής οργάνωσης και να τα κορδώματα και όλες οι ομορφιές.

Και τώρα, τι κάνουμε Αντώνη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λεγε ο κακομοίρης ο δικηγόρος Δημητρακόπουλος ότι το κατηγορητήριο δεν έστεκε. Το φωνάζαμε όλοι οι υπόλοιποι ότι για να προχωρήσεις σε μια τέτοια εντυπωσιακή κίνηση θα πρέπει να είσαι όχι απλά 100% αλλά 1000% σίγουρος.

Νόμιζαν ότι με το σόου θα κερδίσουν τη κοινή γνώμη αλλά και τους ψήφους των αγανακτισμένων που έβαλαν την Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο.

Μα τόση προχειρότητα όμως;

Κρίμα! Κι αν ο Πρωθυπουργός σε απλά πράγματα δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, πώς να περιμένουμε ότι θα μας «σώσει» αυτός και οι υπουργοί του από τα σοβαρά θέματα αυτού του τόπου, που είναι η πείνα και η δυστυχία;

Απλά, απογοήτευση. Τίποτε άλλο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης