Την αναβολή της ακινησίας του «ΣΑΟΣ ΙΙ» και διατήρησης των δρομολογίων του έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου «ζήτησε εκ νέου η Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Ναυτιλίας από τη SAOS FERRIES».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, μετά την «έγκαιρη ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας για την επιτακτική ανάγκη ακινησίας του ΣΑΟΣ ΙΙ, προκειμένου να πραγματοποιήσει γενική επισκευή των μηχανών του, το υπουργείο αναζήτησε πλοίο αντικατάστασης με όλους τους τρόπους ακόμη και με δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος, για σύναψη ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας προς εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη». Ωστόσο, δεδομένης της μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος δρομολόγησης πλοίου, έως σήμερα, από άλλες εταιρείες, η SAOS FERRIES προχωρά, για ακόμη μία φορά, στην αναβολή ακινησίας του «ΣΑΟΣ ΙΙ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η εταιρεία σημειώνει πως «συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι επιθεωρήσεις στο ΣΑΟΝΗΣΟΣ, ώστε η Σαμοθράκη να αποκτήσει ένα δεύτερο Επιβατηγό-Οχηματαγωγό, που θα δίνει λύσεις τόσο σε έκτακτες ανάγκες αλλά και θα ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας». Σημειώνεται πως η ημερομηνία ακινησίας του πλοίου μετατίθεται από τις 6 Νοεμβρίου, κατόπιν σχετικών αιτημάτων τόσο του Δήμου Σαμοθράκης όσο και του Υπουργείου Ναυτιλίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης