Η Διώρυγα του Παναμά Αρχή ανακοίνωσε ένα νέο ιστορικό ρεκόρ διελεύσεων. Όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια του οικονομικού έτους που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου η διέλευση από την Διώρυγα έφτασε τους 340.800.000 τόνους Διώρυγας του Παναμά (PC / UMS tons). Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 333.700.000 PC / UMS τόνους κατά τη διάρκεια της χρήσης Οκτωβρίου-Σεπτεμβρίου 2011/2012.
Η Διώρυγα του Παναμά εργάζεται συνεχώς για να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες, πρώτης τάξεως υπηρεσίες ως απάντηση στην εξελισσόμενες ανάγκες της παγκόσμιας ναυτιλίας δήλωσε ο Jorge L. Quijano CEO της Panama Canal Administrator.
Οι διελεύσεις φορτίων δεξαμενοπλοίων αυξήθηκαν κατά 23% ή 11,9 εκατ PC / UMS τόνους, λόγω των αυξημένων εξαγωγών ντίζελ, βενζίνης και προπάνιου από τις ΗΠΑ εξαγωγές από τις ΗΠΑ προς τη Νότια Αμερική και την Ασία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διώρυγας. Οι διελεύσεις μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων αυξήθηκαν κατά 3,7% σε PC / UMS τόνους. Επτά νέες υπηρεσίες τακτικών γραμμών που ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η οποία συνέβαλε επίσης στην αύξηση των φορτίων που διέρχονται μέσω της διώρυγας: πέντε στη γραμμή Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ – Ασία, μία στη γραμμή Δυτική Ακτή των ΗΠΑ- Ευρώπη, και μία στη γραμμή Βορρά-Νότου.
Τέλος τα φορτία των πλοίων μεταφοράς αυτοκινήτων σημείωσαν αύξηση της τάξης του 5,2%, ως αποτέλεσμα των εξαγωγών από την Δυτική Ακτή του Μεξικό στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.
theseanation

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης