ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, μέσα από τα μεγαλύτερα ναυτιλιακά περιοδικά και δεν πέρασε στα ψηλά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε στην παραγγελία νέου στόλου με το κόστος της παραγγελίας να φτάνει το μισό δισεκατομμύριο δολάρια και τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να γίνεται πρωτοσέλιδο στην γνωστή ναυτιλιακή εφημερίδα TradeWinds.
Το πρωτοσέλιδο γράφει “Marinakis makes giant order splash” και στο δημοσίευμα σημειώνεται το εξής: “Ο Μαρινάκης εκμεταλλεύεται την κατάλληλη στιγμή τις χαμηλές τιμές στην κατασκευή νέων μεταφορικών πλοίων προκειμένου να προχωρήσει σε μια απόλυτα κερδοφόρα αγορά”.
Ο Μαρινάκης, σύμφωνα με την TradeWinds, παρήγγειλε μεταφορικά πλοία στην Ρουμανία και τέσσερα τάνκερ στην Κίνα.

Η σημασία της συμφωνίας, σηματοδοτεί εξελίξεις όσο κι αν ακούγεται παράξενο και στον Ολυμπιακό. Οι «μπίζνες» ενός επιχειρηματία συχνά διαχωρίζονται από τα πάθη, στη συγκεκριμένη περίπτωση το ποδόσφαιρο, όμως αυτοί που γνωρίζουν καλά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, λένε ότι οι κινήσεις είναι αλληλένδετες.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι παγιώνοντας τη ναυτιλιακή του εταιρεία ως μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να παγιώσει το ίδιο και την ομάδα, ως μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό βέβαια προϋποθέτει χρήματα για αγορά παικτών, κάτι που πάντα σύμφωνα με τον στενό του κύκλο, είναι διατεθειμένος να κάνει, για δύο λόγους: πρώτον για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του στο εσωτερικό του ποδοσφαίρου(βλέποντας και τις κινήσεις των αντιπάλων) και δεύτερον προσπαθώντας να ικανοποιήσει την επιθυμία τόσο την δική του όσο και των φιλάθλων της ομάδας για μια σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αξιώσεις.

Η ουσία είναι ότι οι εξελίξεις το αμέσως προσεχές διάστημα, θα είναι ραγδαίες!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης