Το zouglaport  από το Πάσχα του 2012 “σήκωσε τις άγκυρες” και ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι, με συνταξιδιώτες όλους εσάς! Δεν διεκδικούμε δάφνες, γιατί η επιτυχία που έχει το σάιτ, οφείλεται στον κόσμο που μας στηρίζει καθημερινά. Το τελευταίο διάστημα και μετά την επιτυχία του zouglaport άρχισαν να “ξεφυτρώνουν” διάφορα σάιτ που “μοστράρησαν” την ταμπέλα ναυτιλιακό-πειραϊκό σάιτ. Δεν αρκεί όμως να γράφεις στο … κουδούνι ότι είσαι Πειραιάς. Πρέπει και να το δείχνεις καθημερινά!
Αυτός που σου γράφει το ρεπορτάζ και βάζει την υπογραφή του θα πρέπει να ζει σ αυτή την πόλη για να αφουγκράζεται τα πραγματικά προβλήματα.

Βλέπω διάφορα σάιτ, πειραιώτικα και καλά, να … πουλάνε τα κλικς που κάνουν.Και να διατυμπανίζουν ότι είναι στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης!
Θέλω να πληροφορήσω  όλους εκείνους που παρουσιάζουν νούμερα, ότι ίσως εκτεθούν κάποια στιγμή, αν αποφασίσουμε να  παρουσιάσουμε και τα δικά μας νούμερα. Ως γνωστόν το zouglaport  υποστηρίζεται από τον μεγαλύτερο διαδικτυακό οργανισμό της χώρας, το zougla.gr και μετριέται μέσα από αυτό.
Δεν συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα της Alexa. Όμως εμείς έχουμε τα σχετικά εργαλεία μέτρησης μέσα από το zougla.gr ώστε να βλέπουμε καθημερινά την κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν συνεχιστούν αυτές οι προκλήσεις που σε ένα βαθμό είναι λογικό κάποιος να θέλει να πουλήσει την πραμάτεια του, θα αναγκαστούμε να δώσουμε κι εμείς τα σχετικά νούμερα, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη!

Μέχρι τότε προτείνω σε όλους τους “Πειραϊκούς-ναυτιλιακούς” συντάκτες, επίδοξους και μη, να ασχολούνται με την αληθινή δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ.
Και μέρος της δουλειάς τους, είναι να αντιλαμβάνονται τι απήχηση έχουν αυτά που γράφουν και τι διείσδυση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.
Για να μη …σας ταίζουν  δράκους! Εμείς χωρίς να διαφημίζουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, θα συνεχίσουμε το έργο και την αποστολή που έχουμε. 
Να κάνουμε ρεπορτάζ! Έτσι απλά!
Ζαφείρης Σπυριδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης