ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί γερμανικού εδάφους θα καθοριστεί η διαδρομή που θ’ ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, σύμφωνα με τον Νταβίντ Φουστέρ.

Ο Ισπανός θεωρεί «κλειδί» την αναμέτρηση με τη Σάλκε, αφού με νίκη ή ισοπαλία οι «ερυθρόλευκοι» θα κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους.

Για το ματς με τη Μονπελιέ: «Μας ισοφάρισαν μ’ ένα πέναλτι, το οποίο δεν το είδα καθαρά, αλλά μου φάνηκε πολύ αυστηρό. Είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ από τον αντίπαλό μας και κερδίσαμε δίκαια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αναμέτρηση με τη Σάλκε: «Εκεί παίζονται πολλές από τις πιθανότητές μας για πρόκριση, εάν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε, φτάνει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Να είμαστε προσεχτικοί στην άμυνα και να βγάλουμε τις αντεπιθέσεις μας, προσπαθώντας να σκοράρουμε».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Η πίεση για το αποτέλεσμα σίγουρα φορτώνει τους παίκτες, αλλά ταυτόχρονα τους ανεβάζει, τους δίνει αυτό το κάτι παραπάνω, όσον αφορά στην ενέργεια. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το αποδείξουμε ξανά στη Γερμανία».

Για τη φετινή σεζόν: «Έχουμε κάνει μια καλή σεζόν μέχρι τώρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι, όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ, και θα είναι δύσκολο. Όμως, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο μας, που μας έδωσε την ώθηση για να κερδίσουμε. Ήταν εκπληκτικοί, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης