Οι τρεις εταιρίες των αδελφών Βασιλειάδη, ANTIPOLLUTION, GREEN και KAFSIS διακρίθηκαν ως National Champions, ολοκληρώνοντας επιτυχώς την πρώτη φάση των European Business Awards 2014/2015 και ξεχώρισαν ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Οι εταιρίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς διαχείρισης αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας, ανήκουν σε δύο αυτοδημιούργητους νεαρούς επιχειρηματίες, τον Βύρωνα και Φίλιππο Βασιλειάδη, ο οποίοι κατάφεραν  να ξεχωρίσουν και να αποκτήσουν ηγετική παρουσία στην αγορά.


Ο Βύρωνας Βασιλειάδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Antipollution A.N.E, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης αποβλήτων και η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ευκολιών Υποδοχής Αποβλήτων και Καταλοίπων φορτίου Πλοίων στην Ελλάδα, αναδείχθηκε «Νational Champion» στην κατηγορία «The business of the year with turnover €0-25m» στα φετινά ΕUROPEAN BUSINESS AWARDS 2014/2015 By RSM. Με τη σειρά τους, η εταιρία GREEN Α.Ε η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, αναδείχθηκε στην κατηγορία «The business of the year with turnover €26-150 m», ενώ η  εταιρία KAFSIS Α.Ε, η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης πάσης φύσεως ζωικών και οργανικών αποβλήτων, αναδείχθηκε στην κατηγορία «Environmental & Corporate Sustainability». 


Ο Φίλιππος Βασιλειάδης

Η κριτική επιτροπή των βραβείων, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένα άτομα του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης, αξιολόγησε τις διαγωνιζόμενες εταιρείες, βάσει αυστηρών οικονομικών, αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών κριτηρίων. Είναι άξιο αναφοράς πως ο θεσμός των βραβείων είναι αναγνωρισμένος διεθνώς, ανεξάρτητος και υψηλού επιπέδου, με στόχο την επιβράβευση επιχειρηματιών, οι οποίοι εργάζονται σκληρά, δημιουργούν και καινοτομούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης