Μετά από χρόνια, επιτέλους ο Ολυμπιακός κατάφερε να νιώθει σιγουριά στο τέρμα του. Για να συμβεί αυτό βέβαια, ο Μαρινάκης «έσκασε»  αρκετά εκατομμύρια, όμως όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο ισχύει το «ότι πληρώνεις παίρνεις».
Και στην περίπτωση Ρομπέρτο, ο Ολυμπιακός τα έχει βγάλει τα λεφτά του και δεν είναι υπερβολή να πούμε, πως έχει βγάλει πολλά παραπάνω από αυτά που ξόδεψε, χάρη σ αυτόν!
Θυμηθείτε την περυσινή απόδοση του πορτιέρο με την Μπενφίκα που ουσιαστικά έστειλε τον Ολυμπιακό στους 16 του τσου λου, αλλά και τη χθεσινή που κατά πάσα πιθανότητα δίνει την πρόκριση.
Από αυτές τις προκρίσεις ο Ολυμπιακός παίρνει λεφτά. Όπως και από τις νίκες.
Από την εποχή του Νίκου Σαργκάνη, του φάντομ που ονομάστηκε έτσι όταν σ έναν  αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 82, μέσα στη Δανία έπιανε τα άπιαστα και τελικά νίκησε η Εθνική μας με ένα γκολ του Κούη, ο Ολυμπιακός «πάλευε» να βρει αντάξιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι την εποχή Νικοπολίδη και με μερικές εξαιρέσεις τον Ελευθερόπουλο, που δεν είχε όμως σταθερότητα, η θέση 1, ήταν μαράζι.
Τι να πρωτοθυμηθείς!
Ο Ρομπέρτο, αξίζει να μνημονεύεται πλέον και να αποθεώνεται. Ελπίζοντας βεβαίως πως δεν θα είναι η τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό, αφού με τέτοιες εμφανίσεις, δεν θ αργήσει να χτυπήσει η πόρτα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης